Easter Eggs

VANAF 3,504,75

Opties

Easter Eggs cupcakes met Pasen! Wanneer pasen net zo leuk is als alle andere feestdagen, dan heb je natuurlijk ook weer heerlijke cupcakes nodig! En daar zijn wij natuurlijk weer voor. Heb je gezien hoe leuk deze cupcakes zijn? De vrolijke kleuren brengen weer levendigheid terug na al die koude donkere dagen. Bestel ze snel, zodat je er zeker van bent dat jij met pasen deze lekkere, en vooral ook leuke, cupcakes in huis, of op werk, hebt! Iedereen zit te wachten op echte CAKERY cupcakes.

Wist jij dat:

 • wij tot 60% minder suiker gebruiken in onze producten?
 • de cupcakes ook als cadeau ingepakt kunnen worden zonder extra kosten?
 • er ook vegan en glutenvrije opties zijn?
 • wij werken met echte roomboter?
 • alles op de dag van levering gemixt en gebakken wordt? 
 • wij door heel Nederland leveren? 

 

Allergieën? Geen probleem! Neem vooraf even contact met ons op!

 1. Waarom is er een minimale afname per smaak?
Kwaliteit is voor ons erg belangrijk en daarom mixen wij alles op de dag zelf en niet vooraf. Onze recepten zijn zo gemaakt dat we geen beslag kunnen maken voor slechts 1 of 2 cupcakes. Maar wees niet getreurd, want wij hebben de ‘mixed box’ bedacht! Op basis van de smaken die er die dag gebakken worden, kunnen wij wat extra mixen en maken wij een box van meerdere smaken! En, ook nog eens iets voordeliger!


 1. Wat is het verschil tussen een mini cupcake en een normale cupcake?
De mini cupcake heeft de grootte van een petit four en de normale cupcake heeft een normale muffin grootte. De mini cupcake wordt vaak besteld voor traktaties, evenementen of als weggevertjes voor klanten. Het eet wat makkelijker en blijft niets van over. De normale cupcakes worden vaak besteld bij bezoek, als cadeau voor een ander of voor de echte cupcake liefhebbers die niet genoeg hebben aan een mini (zoals ik dus;)).  

 
 1. Ik wil mijn eigen logo/afbeelding/foto gebruiken, is dat mogelijk? 
Absoluut! We hebben de cupcake eigen logo waar het eenvoudig bestelt kan worden. Wil je toch meer dan alleen een afbeelding of logo, zoals kleur toef, sprinkles etcetera? Dan kan je het beste even de offerte opvragen en al jouw wensen daarin noteren. Wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op. 

 
 1. Kan ik na 14:00 uur nog bestellen voor de volgende dag? 
Het komt nog weleens voor dat we iets voor je kunnen betekenen. Het beste wat je kunt doen is even telefonisch contact met ons opnemen om de mogelijkheden te bespreken. Wij zijn te bereiken via 020-3086708. 

 
 1. Kan ik mijn eigen wensen doorgeven zoals kleur of design?
Dat kan zeker! Bij de check out is het mogelijk om een notitie toe te voegen. Mochten wij een meerprijs bereken voor de wensen, dan ontvang je per mail eerst de prijsopgave en na akkoord ontvang je een betaallink. 

 
 1. Wat zijn de bezorgkosten? 
Dat verschilt per locatie. De bezorgkosten worden bij de check out berekend op basis van plaatsnaam of postcode. 

 
 1. Kan ik nog last minute bestellen?
Vaak wel! Je kunt het beste even telefonisch contact met ons opnemen via 020-3086708 om de mogelijkheden te bespreken. 

 
 1. Hoe lang van tevoren moet ik een bestelling plaatsen voor een taart? 
Wij hanteren voor custom made taarten een minimale productietijd van 5 werkdagen. Ben je net te laat? Vraag dan even naar de mogelijkheden of neem een kijkje bij onze eigen taarten via de webshop. Deze taarten kunnen namelijk nog een dag van tevoren besteld worden! 

 
 1. Wat onderscheid jullie van andere bakkers? 
De kwaliteit van onze producten! Wij gebruiken bijvoorbeeld geen boter crème voor onze taarten en cupcakes. Wij gebruiken tot 60% minder suiker en onze cakes en toppings zijn super licht en luchtig! En daar hebben we onze secret ingredient voor! Onze klanten blijven terugkeren omdat onze taarten en cupcakes echt niet te vergelijken zijn met andere. Behalve kwaliteit, vinden wij service ook enorm belangrijk. Onze klanten staan op nummer 1 en behandelen wij zoals wij zelf behandeld willen worden. Ook onze medewerkers worden hier sterk op geselecteerd. Wat wij verder nog erg belangrijk vinden is: FUN! Ons team bestaat uit zeer gemotiveerde personen die met veel plezier hun werk doen. Dat uit zich weer in hele mooie prestaties op tafel! 

Wist je dat..

Onze cupcakes tot 60% minder suiker bevatten

Je wensen door kunt geven in de notitie tijdens het bestellen

Wij het als gift kunnen verpakken en bezorgen

Onze kwaliteits ingredienten je gegarandeerd het verschil laten proeven

Populaire producten

Uit de shop

Voor 14:00 besteld = Morgen bezorgd