Red Velvet Classic

VANAF 39,9554,90

Opties

Minimale afname per formaat

Handig om te weten:

 • al onze producten zijn 100% halal
 • geen gelatine of alcohol
 • tot 60% minder suiker
 • halal rode kleurstof (niet dierlijk)

Bewaartips:

 • gekoeld bewaren (tot 4 dagen houdbaar)
 • luchtdicht houden

Serveertips:

 • op kamertemperatuur consumeren
 • heerlijk met koffie of thee
 • strooi wat poedersuiker op het fruit

Red Velvet Classic, de taart die onmisbaar is op jouw tafel. Ga je op bezoek, krijg je bezoek of wil je gewoon even jezelf verwennen met een echte taart? Dan bestel je jouw taart bij ons! CAKERY gaat namelijk voor kwaliteit, lekker, luchtig en mooi.

Onze recepten zijn uniek en zal je gegarandeerd ook met niets kunnen vergelijken. Samira, de eigenaresse, heeft namelijk 1,5 jaar gewerkt om tot de juiste combinatie te komen van lekker zoet, maar niet machtig. Luchtig, maar niet droog. Zacht, maar niet plakkerig.

De taart is voorzien van twee lagen heerlijke, zachte, luchtige red velvet cake met huisgemaakte vanilla bean cream cheese frosting. De taart is verder mooi gedecoreerd met onze creme, verkruimelde red velvet cake en heerlijke gekrulde witte chocolade!

 1. Waarom is er een minimale afname per smaak?
Kwaliteit is voor ons erg belangrijk en daarom mixen wij alles op de dag zelf en niet vooraf. Onze recepten zijn zo gemaakt dat we geen beslag kunnen maken voor slechts 1 of 2 cupcakes. Maar wees niet getreurd, want wij hebben de ‘mixed box’ bedacht! Op basis van de smaken die er die dag gebakken worden, kunnen wij wat extra mixen en maken wij een box van meerdere smaken! En, ook nog eens iets voordeliger!


 1. Wat is het verschil tussen een mini cupcake en een normale cupcake?
De mini cupcake heeft de grootte van een petit four en de normale cupcake heeft een normale muffin grootte. De mini cupcake wordt vaak besteld voor traktaties, evenementen of als weggevertjes voor klanten. Het eet wat makkelijker en blijft niets van over. De normale cupcakes worden vaak besteld bij bezoek, als cadeau voor een ander of voor de echte cupcake liefhebbers die niet genoeg hebben aan een mini (zoals ik dus;)).  

 
 1. Ik wil mijn eigen logo/afbeelding/foto gebruiken, is dat mogelijk? 
Absoluut! We hebben de cupcake eigen logo waar het eenvoudig bestelt kan worden. Wil je toch meer dan alleen een afbeelding of logo, zoals kleur toef, sprinkles etcetera? Dan kan je het beste even de offerte opvragen en al jouw wensen daarin noteren. Wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op. 

 
 1. Kan ik na 14:00 uur nog bestellen voor de volgende dag? 
Het komt nog weleens voor dat we iets voor je kunnen betekenen. Het beste wat je kunt doen is even telefonisch contact met ons opnemen om de mogelijkheden te bespreken. Wij zijn te bereiken via 020-3086708. 

 
 1. Kan ik mijn eigen wensen doorgeven zoals kleur of design?
Dat kan zeker! Bij de check out is het mogelijk om een notitie toe te voegen. Mochten wij een meerprijs bereken voor de wensen, dan ontvang je per mail eerst de prijsopgave en na akkoord ontvang je een betaallink. 

 
 1. Wat zijn de bezorgkosten? 
Dat verschilt per locatie. De bezorgkosten worden bij de check out berekend op basis van plaatsnaam of postcode. 

 
 1. Kan ik nog last minute bestellen?
Vaak wel! Je kunt het beste even telefonisch contact met ons opnemen via 020-3086708 om de mogelijkheden te bespreken. 

 
 1. Hoe lang van tevoren moet ik een bestelling plaatsen voor een taart? 
Wij hanteren voor custom made taarten een minimale productietijd van 5 werkdagen. Ben je net te laat? Vraag dan even naar de mogelijkheden of neem een kijkje bij onze eigen taarten via de webshop. Deze taarten kunnen namelijk nog een dag van tevoren besteld worden! 

 
 1. Wat onderscheid jullie van andere bakkers? 
De kwaliteit van onze producten! Wij gebruiken bijvoorbeeld geen boter crème voor onze taarten en cupcakes. Wij gebruiken tot 60% minder suiker en onze cakes en toppings zijn super licht en luchtig! En daar hebben we onze secret ingredient voor! Onze klanten blijven terugkeren omdat onze taarten en cupcakes echt niet te vergelijken zijn met andere. Behalve kwaliteit, vinden wij service ook enorm belangrijk. Onze klanten staan op nummer 1 en behandelen wij zoals wij zelf behandeld willen worden. Ook onze medewerkers worden hier sterk op geselecteerd. Wat wij verder nog erg belangrijk vinden is: FUN! Ons team bestaat uit zeer gemotiveerde personen die met veel plezier hun werk doen. Dat uit zich weer in hele mooie prestaties op tafel! 

Wist je dat..

Onze cupcakes tot 60% minder suiker bevatten

Je wensen door kunt geven in de notitie tijdens het bestellen

Wij het als gift kunnen verpakken en bezorgen

Onze kwaliteits ingredienten je gegarandeerd het verschil laten proeven

Populaire producten

Uit de shop