Over ons

Het verhaal achter Cakery

Ontstaan

gefascineerd door de zoete en luchtige smaak

Jou en je gasten laten ervaren hoe lekker een cupcake werkelijk kan zijn, is wat Samira, oprichtster van Cakery, drijft. Haar doel is om de kers op de taart te zijn van jouw gelegenheid of evenement.

Cakery is het resultaat van een veel te leuke hobby die uit de hand is gelopen. Samira is al een aantal jaren gefascineerd door de zoete en luchtige smaak van taarten, cupcakes en desserts. Na jaren ervaring op te hebben gedaan bij diverse banketbakkers heeft zij al jaren zelfstandig haar eigen cupcake bakkerij.

Filosofie

Een blijvende herinnering achterlaten

Een van de pijlers waar wij ons op richten is de smaakbeleving van onze cakes. Onze taarten en cupcakes moeten een blijvende herinnering achterlaten. Zoetigheid is hierin dus niet allesbepalend. De ingrediënten moeten in de juiste verhouding zijn, om de perfecte structuur, geur- en de perfecte smaaksensatie te bieden. Dit maakt niet alleen de zoete traktatie, maar ook het moment zelf onvergetelijk.

cupcakes

Het oog

Appetijtelijk en uitnodigend

Naast het juiste mondgevoel en een prikkelende smaakcombinatie, speelt ook het oog een rol in de totaalbeleving van een cupcake of taart. Wij geven dan ook de vormgeving van de cupcakes, taarten en desserts veel aandacht zodat ze net zo appetijtelijk ogen als dat ze smaken. De zoetwaren zien er daarom altijd uitnodigend uit: sierlijke vormen, afgestemde kleuren en een delicate uitstraling, geschikt voor elke gelegenheid.

Nooit uitgeleerd

Altijd strevend naar vernieuwing

De balans tussen een aantrekkelijke presentatie en een verfijnde smaak is iets wat altijd hoog bij Cakery in het vaandel staat. Cakery streeft daarom altijd naar vernieuwing. Wij zijn daarom continu op smaakverkenning. Wij proberen hiervoor nieuwe combinaties uit om tot nieuwe recepten te komen die je zintuigen doen prikkelen.

Geen “oneman” show

Jouw input is voor ons een plezier

Met onze cakery doen wij ons best om onze klanten tevreden te stellen en hierbij hebben wij soms ook jouw hulp als fijnproever nodig. Wij waarderen je input enorm en horen het graag als je tips of suggesties hebt. Heb jij een speciale bestelling? Dan verwerken wij jouw wensen met plezier in onze cupcakes, taarten en toetjes.

We zien je bestelling graag tegemoet. Bestel snel en laat je verrassen!

— Samira —

CLOSED!!

CAKERY IS WEGENS OMSTANDIGHEDEN PER 01-06-2024 PER DIRECT GESTOPT! MOMENTEEL ZIJN WIJ BEZIG OM ALLE ANNULERINGEN VANAF DEZE DATUM TE VERWERKEN. WIJ STREVEN ERNAAR OM ALLES OP 31-12-2024 VERWERKT TE HEBBEN. U KUNT UW TERUGBETALING BINNEN DIT TERMIJN OP UW REKENING TERUG VERWACHTEN.