Cupcakes met logo

Voor zakelijke evenementen, marketing campagnes, promoties en weggevertjes.

Onze cupcakes bevatten tot 60% minder suiker

Je wensen door kunt geven in de notitie tijdens het bestellen

Wij het als gift kunnen verpakken en bezorgen

Onze kwaliteits ingredienten je gegarandeerd het verschil laten proeven

Bestel

Cupcakes met eigen logo, bedrijfsnaam of foto

Je wilt een blijvende indruk maken op je zakenpartners, collega’s, werknemers of klanten. Voor je zakelijke evenement ben je op zoek naar een exclusieve traktatie. Je wilt alleen het beste bieden met gebak of cake die niet alleen prachtig oogt, maar een weldaad biedt vanaf de eerste hap. Cupcakes met een eigen foto, het logo of de naam van je bedrijf is een professionele, stijlvolle en smaakvolle oplossing! Bij Cakery is dit en meer mogelijk. Speciale wensen bespreken we graag met je.

Deze bedrijven

gingen u voor

Booking.com-logo-copy
Loreal_Groupe-copy
mslogo
netflix copy
amazon-copy
thuisbezorgdnl-copy

Bestel

Taarten met logo

Organiseer je een evenement voor je zakelijke relaties? Dan ben je vast opzoek naar een uit het oog springende traktatie, ambachtelijk en van kwaliteit. De taarten van Cakery zijn hiervoor ideaal, omdat zij niet alleen zijn samengesteld uit perfect op elkaar afgestemde ingrediënten. De gehele presentatie van onze taarten is telkens weer verfijnd en stijlvol. Daarnaast is het mogelijk het logo van je organisatie op de taart weer te geven. Dit geeft de taart meteen zowel een professioneel, als exclusief karakter. 

WAAROM BIJ CAKERY

Hoogwaardige ingrediënten

Wij gebruiken tot wel 60% minder suiker. En werken alleen met top productent.

Handgemaakt

Persoonlijk en met liefde gemaakt voor de beste kwaliteit.

Snelle levertijd

Bestel vóór 14:00 uur en ontvang je bestelling de volgende dag thuis.

Bestel

Cupcakes als Relatiegeschenken

Als je je zakelijke relaties in het zonnetje wilt zetten, dan ben je op zoek naar een relatiegeschenk waar zij echt door verrast zijn. En waar maak je nu meer indruk mee dan met iets wat de smaakzintuigen prikkelt? De cupcakes, cakes en taarten van Cakery cadeau geven is een perfecte oplossing. Je kunt deze namelijk bestellen met je bedrijfslogo, een foto, of je kunt ze ook aan andere wensen laten voldoen. Geef heerlijke cupcakes cadeau en laat deze bezorgen!

CLOSED!!

CAKERY IS WEGENS OMSTANDIGHEDEN PER 01-06-2024 PER DIRECT GESTOPT! MOMENTEEL ZIJN WIJ BEZIG OM ALLE ANNULERINGEN VANAF DEZE DATUM TE VERWERKEN. WIJ STREVEN ERNAAR OM ALLES OP 31-12-2024 VERWERKT TE HEBBEN. U KUNT UW TERUGBETALING BINNEN DIT TERMIJN OP UW REKENING TERUG VERWACHTEN.